Oulu: 0207 291 400

Vesieristykset

Vesikatteiden ja muiden vesieristystöiden tekeminen vaatii pitkäaikaista käytännön kokemusta ja luotettavia, hyviksi havaittuja materiaaleja. Ohjeiden noudattaminen ja huolellisesti tehty työ on ensiarvoisen tärkeätä ajatellen koko katon, sillan tai muun rakenteen luotettavuutta ja kestävyyttä. Yhtiömme koulutetut ja vuosia työssään harjaantuneet ammattilaiset osaavat työnsä.

Suomen vaativissa ilmasto- olosuhteissa vedeneristeiltä vaaditaan paljon, siksi käytämme SBS- kumibitumituotteita. Suomalainen vesieristeiden valmistaja tuntee Suomessa vallitsevat olosuhteet ja osaa valmistaa tänne soveltuvia materiaaleja. Luotamme kotimaisiin Katepal- tuotteisiin ja teemme tyyppihyväksyttyjä rakenteita.

Rakenteelliset ratkaisut pitää toteuttaa kokonaisuuksina, jotka toimivat kaikissa olosuhteissa. Noudatamme rakennusinsinöörien liiton RIL 107 ja Kattoliitto ry:n Toimivat katot- julkaisun vedeneristysohjeita.

Katterla Oy:llä on Liikenneviraston siltayksikön hyväksymä laadunvalvontajärjestelmä, sekä RALA-sertifikaatti. Yhtiömme henkilökunta on saanut tarpeellisen turvallisuuskoulutuksen ja eristäjillä on voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit. Siltaeristäjillä on lisäksi tie- ja rataturvakoulutus, sekä VTT:n myöntämä henkilösertifikaatti.

KatepalRALA_sertifikaatti_RGB.jpgRALA_patevyys_RGB.jpg