Huopakatot

 

Rakennamme kumibitumikermi- eli huopakattoja etupäässä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla.

Palvelemme taloyhtiöitä, yksityis- ja yritysasiakkaita.

Kumibitumikermikate on kestävä ja näyttävä kattomateriaali

Kumibitumikermi eli tutunmalta nimeltään huopakate on katetuotteena kestävä ja oikein asennettuna sillä saadaan rakennettua pitkäikäinen katto. Tämän päivän kumibitumikermikatteella tehty katto, sopii erinomaisesti Suomen pohjoisiin ja vaativiin keliolosuhteisiin.

 

Katterla Oy:ssä käytämme kotimaisen valmistajan Katepal Oy:n laadukkaita ja sertifioituja kumibitumikermituotteita. Näin voidaan varmistua, että kattorakenteen vesikate on kestävä ja sillä on pitkä käyttöikä.

 

Pyydä tarjous

 Pitkäikäinen kumibitumikatto

Kumibitumikatto on hiljainen kattomateriaali. Katteen pintarakenne vaimentaa hyvin ulkoa kuuluvia ääniä, kuten tuulta ja sateen rummutusta. Kumibitumikatto on myös visuaalisesti silmää miellyttävä ja värivaihtoehtoja on paljon. Ympäristöönsä sopiva katto sulautuu osaksi maisemaa.

Kumibitumikatto sopii erityisen hyvin sellaisiin rakennuksiin, joilla katon malli on joko tasainen tai loiva. Kumibitumikate on ominaisuuksiltaan elastista ja tiiviisti kattomuotoihin asettuvaa.

Koostumuksen elastisuuden ja alustan erittäin hyvien mekaanisten kestävyysominaisuuksien vuoksi kumibitumikate sopii erinomaisen hyvin vesieristerakentamiseen pohjoisissa ilmasto-olosuhteissa. Se kestää myös hyvin rakenteiden elämisestä johtuvaa lämpöliikettä. Kumibitumikate onkin sääolosuhteiden vaihteluita hyvin sietävä materiaali ja kestää niin auringon UV-säteilyä kuin mekaanista rasitusta.

Ammattilaisen asentama katto

Kattotyöt vaativat ammattitaitoa sekä materiaalien ja oikeiden työtapojen hyvää hallintaa. Kattotyöt kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi. Katterla Oy:n ammattiosaajilla on vankka työkokemus ja ajantasainen koulutus, jotka tarvitaan pitkäikäisten ja turvallisten rakenteiden rakentamistyöhön.

Työskentelemme valmistajien materiaalikohtaisia ohjeita noudattaen ja oikeaoppisia menetelmiä käyttäen. Nämä työskentelytavat takaavat asiakkaillemme parhaan lopputuloksen, sekä valmistajien takuut ja erinomaisen asiakastyytyväisyyden. Teemme kattotyöt alusta loppuun saakka, ja palvelemme asiakkaitamme ”avaimet käteen”-periaatteella. Asennamme myös kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, kulkusillat, lumiesteet, vedenpoistojärjestelmät ja pellitykset paikoilleen.

  • Katepal rullatuote
  • Katepal rullatuote
  • Katepal rullatuote
  • Katepal rullatuote
  • Katepal rullatuote
  • Katepal rullatuote
  • Katepal rullatuote
  • Katepal rullatuote