Kattoremontit

 

Asennamme remontin yhteydessä kumibitumikermi- eli huopakattoja.

Palvelemme taloyhtiöitä, yksityis- ja yritysasiakkaita pääasiallisesti

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla.

Kattoremontilla huolehdit rakennuksen kunnosta

Katterla Oy:llä on mittava ja pitkä kokemus kattoremonteista.  Asennamme kumibitumikermi- eli huopakattoja. Kattoremontin yhteydessä remontoitavan kohteen kattomateriaalit vaihdetaan kestäväksi kumibitumikermikatteeksi.

Asiakkainamme ovat taloyhtiöt, yksityiset kotitaloudet ja yritykset. Palveluksessamme on kattoalan koulutetut ja kokeneet ammattilaiset.

Urakoimme pääosin Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla, mutta sopimuksen mukaan teemme kattoremontteja myös muualla Suomessa.

 

Sopimalla kattoremonttiurakastasi kanssamme, voit luottaa, että työt kohteessasi hoidetaan sujuvasti ja huolellisesti alusta viimeistelyvaiheeseen asti. Huolehdimme katon asennuksesta laadukkaasti ja varmistamme, että katon vesitiiviys säilyy. Asianmukaisia työmenetelmiä ja  laatumateriaaleja käyttäen toteutettu kattoremontti varmistaa, ettei kosteusvaurioista tarvitse jatkossa murehtia.

 

Kattoremonttikohteissamme huolehdimme myös siitä, että remontit hoidetaan asianmukaisesti turvallisuusohjeiden ja -määräysten mukaan. Näin varmistetaan, ettei rakenteille tai tilojen käyttäjille aiheudu remontin aikana vaaratilanteita.

Pyydä tarjous

Kattoremontti on tulevaisuuden sijoitus

Kattoremontti on järkevää tehdä riittävän ajoissa. Katto on rakennuksen tärkein julkisivu. Oikeita työmenetelmiä ja laadukkaita katemateriaaleja käyttäen tehty katto torjuu kosteusvahinkojen aiheuttamia home- ja lahovaurioita.

Katon kunto vaikuttaa koko rakennuksen terveyteen sekä remontti- ja kunnossapitotarpeisiin. Uusi katto nostaa rakennuksen arvoa ja raikastaa ilmettä. 

Laadukas katto luotettavien valmistajien materiaaleilla

Kattoremonttikohteissamme käytämme aina kotimaisia Katepal- tuotteita. Suomalainen valmistaja tuntee Suomessa vallitsevat olosuhteet ja osaa valmistaa tänne soveltuvia materiaaleja. Me luotamme Katepal- tuotteisiin ja teemme tyyppihyväksyttyjä rakenteita. Noudatamme rakennusinsinöörien liiton RIL 107 ja Kattoliiton Toimivat katot- julkaisun vedeneristysohjeita. Laatumateriaalien ja oikeiden työkäytäntöjen noudattaminen varmistavat asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen ja valmistajien takuut.